søndag 10. juli 2011

Det ER deilig å være norsk i Danmark....

En sommer uten en tur til Danmark er jeg usikker på om kan bli en god sommer... Det er nesten sånn at når jeg kommer på dansk jord føler jeg at jeg har kommet hjem. Det kan nok henge sammen med mange, lange ferier der som barn, da mine besteforeldre bodde i Hedensted, et lite sted på Jylland, i 8 år. Alle sommerferier ble tilbrakt der og vi har alle gode minner og opplevelser fra den tiden...

Ferien i år ble tilbrakt på Sjælland. København fikk først besøk av mor og to ferieklare gutter, med pungen full av oppsparte midler, som skulle brukes til så mye som mulig, så raskt som mulig og helst aldri ta slutt. En vanskelig oppgaven, men du verden som vi koste oss med små innkjøp, besøk på severdigheter vi sammen plukket ut, og ikke minst rundt softismaskina på Jenssens Bøfhus... Det mest spesiell med de opplevelsene var vel at det var ungene som ventet på at mor skulle bli ferdig med softis nummer tre, fylt til randen av alt du kan drømme om av strø og sjokoladesauser... Lenge leve spis-så-mye-du-orker trenden :)

Vi avsluttet ferien med fantastiske dager i sommerhuset i Gileleje som familien nå har leid tre sommere på rad. Et helt herlig hus med stor hage som innbyr til bla volleyballkamp, hvor ferdigheter vi engang (tror?) vi hadde, hentes fram fra dypet og omgjøres til underholdning og innsats av høy klasse.

Hva er vel bedre enn unger og voksne i "skjønn" forening rundt et volleyballnett og en litt slapp ball.... Minner for livet!

I en hage ikke langt fra sommerhuset åpenbarer det seg en idyll av det helt store slaget. Bildene taler for seg...

Velkommen inn i "Smedens have"...















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar